Jasper Timmermans Bruiloft fotograaf zelf portret
Fotograferen daar hou ik al heel lang van. Ik heb het zelfs gestudeerd, toen de broer van mijn beste vriend ging trouwen en alleen familie was uitgenodigd, vroegen ze mij om te fotograferen. Wie anders dan de vriend aan huis? Wauw, wat was dat een speciale dag! Na die bruiloft volgden een bevriend kunstenaars stel, ja en toen kon ik er niet meer om heen! Dit is echt heel gaaf!
Ik heb de eer om op jullie trouwdag als fotograaf de meeste tijd met jullie door te brengen! En ik mag prachtige beelden voor jullie maken. Dat jullie dag top verloopt, dat is voor mij het belangrijkst, desnoods repareer ik je corsage, draag ik jullie tassen en neem ik extra drinken mee.

Die dag móét het goed gaan, zelfs als alles anders gaat dan gepland! Die druk vind ik lekker, het liefst schiet ik gewoon de hele dag, lekker lang door vlammen, heerlijk! Boven alles staat voor mij, het maken van gave beelden op jullie speciale dag, ja dat is toch wel echt heel erg kicken!


foto door Neeltje Kleijn
Met Simone woon ik samen in Almere, waar ik graag tot diep in de winter kano op het Weerwater naast ons huis.

Ik heb lang gewoond in Utrecht waar ik ook fotografie studeerde. Nu heb ik er mijn studio omdat ik niet helemaal weg wilde uit deze vette stad met veel toffe cultuur. De Nijverheid, waar mijn studio is gevestigd, is een te gave nieuwe creatieve broedplaats. Gelukkig ook weer aan het water! Als pauze neem ik graag even een duik in een zijarm van het Amsterdam-Rijnkanaal aangrenzend aan mijn werkplek.
Back to Top